Nu kommer ditt årliga pensionsbesked

2023-02-01

Vi skickar ett pensionsbesked varje år som handlar om dina försäkringar. Det skickas både till dig som fortfarande jobbar och till dig som är pensionär och har dina försäkringar under utbetalning.

I ditt pensionsbesked ser du det sammanlagda värdet per försäkring den 31 december 2022. Du ser även ditt månadsbelopp utifrån de pengar du har idag. Vi har haft en negativ avkastning under 2022 som påverkat ditt värde. Detta på grund av att både vår aktie- och ränteportfölj har tappat i värde.

Vi vill du veta vad avkastningen varit för dig så hittar du både aktuella och historiska återbäringsräntor här

Du kan också logga in på Mina sidor och se dina försäkringars aktuella värden och värdeutveckling. Där kan du också planera och ansöka om din pension samt se utbetalningar.

Dina försäkringar med eller utan återbetalningsskydd

I ditt pensionsbesked visar vi vilka försäkringar som har återbetalningsskydd. Återbetalningsskydd betyder det att dina efterlevande får dina pengar när du dör. Ditt pensionsbesked visar hur mycket återbetalningsskyddet skulle ge dina efterlevande. Har du inget återbetalningsskydd på din försäkring får du mer pengar eftersom du får ta del av arvsvinster.

In English

If you have received an Annual pension statement and wants to understand more about it, you can read about that here.

Annual pension statement

XS SM MD LG XL